Keuringen

Keuring en beheer van elektrotechnische installaties

Volgens de normen EN50110 en NEN 3140 moet elke elektrotechnische installatie worden geplaatst onder toezicht van een installatieverantwoordelijke. Ook moet elke installatie periodiek worden gecontroleerd. Bij inschakeling van een KOMO-Instal installateur heeft u de zekerheid dat uw nieuwe of uitgebreide elektrotechnische installatie volgens een daarvoor opgesteld systeem is gecontroleerd. De installatie is dus aantoonbaar veilig. Fockert Electro is een erkend KOMO-Instal installateur die deze keuringen verricht. Behalve dat u verzekerd bent van een deskundige inspectie volgens de Europese normen hebben de inspecties tevens een preventieve en kostenbesparende werking.

Veiligheidsinspecties bevorderen het bedrijfsproces

  • Met periodieke inspecties en periodiek onderhoud door een KOMO-Instal installateur blijven de installaties en systemen steeds in optimale conditie.
  • De kans op storingen, waardoor een produktie- of ander proces gevaar loopt, is aanzienlijk kleiner.
  • Inspecties bevorderen de algehele bedrijfsveiligheid. De overheid kent aan onze inspecties dezelfde status en waarde toe als aan een elektrotechnische inspectie van de Arbeidsinspectie.

 

Zowel in het bedrijfsleven als thuis maken elektronische voorzieningen ons leven gemakkelijker en prettiger.
Sterker nog, we zijn voor onze veiligheid en gezondheid afhankelijk van goed werkende elektronische systemen.
Fockert Electro is gespecialiseerd in de volgende disciplines:

Elektra - Fockert Electro

Elektra

Voor elektrotechnisch werk -ook voor particulieren- bent u bij Fockert Electro op het juiste adres. Maar de kracht van een breed  georiënteerd installatiebureau komt pas echt tot zijn recht in complexere projecten.

Lees verder
Telecom - Fockert Electro

Telecom

Voor het gehele uitvoeringstraject -van advies tot aanleg en onderhoud- beschikt Fockert Electro over ruime kennis en ervaring. U kunt bij ons terecht voor centrales, toestellen en randapparatuur van diverse topmerken.

Lees verder
Beveiliging - Fockert Electro

Beveiliging

Fockert Electro is ook uw vraagbaak en leverancier op het gebied van risicomanagement. Met een alarmcentrale beschikt u over een belangrijk hulpmiddel om uw bedrijf te beveiligen tegen de risico's van brand en diefstal.

Lees verder
Verlichting - Fockert Electro

Verlichting

Een van de specialisaties van Fockert Electro is verlichting. Zowel voor binnen als buiten. Samen met onze klanten stellen wij een plan op, maken we vervolgens het ontwerp en zorgen wij er tot slot voor dat de installatie tot in de (licht) puntjes geregeld wordt.

Lees verder
Hoogspanning - Fockert Electro

Hoogspanning

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel voor elk bedrijf. Door de privatisering van energienetwerken en de toenemende wet- en regelgeving, kiezen steeds meer ondernemers voor aanleg wen beheer van hun eigen hoogspanningsinstallatie. 

Lees verder
Ventilatie - Fockert Electro

Ventilatie

Fockert Electro is ook uw vraagbaak en leverancier op het gebied van airco, ventilatie en WTW systemen voor in de woningbouw. Ook op het gebied van stalventilatie kunnen wij diverse systemen leveren.

Lees verder