Over ons
Over ons

Over ons

Toen Jan de Fockert in 1958 Fockert Electro oprichtte, kon hij nog niet vermoeden dat het bedrijf ruim een halve eeuw later zou zijn uitgegroeid tot een flinke onderneming met 3 specialisaties.

Jan verzorgde eerst alleen en later met een handje vol personeel,  alle zaken op elektrotechnisch gebied in de wijde omgeving van Herwijnen. Toen in 1981 zijn zoon Peter in de zaak kwam, hebben zij samen de basis gelegd voor het huidige bedrijf.

Zo werd glasvezel in 1986, toen het nog in de kinderschoenen stond,  één van de nieuwe specialisaties. Nu werken de installateurs van Fockert Glasvezeltechniek wereldwijd aan grote glasvezelprojecten en kunnen glasvezel gerelateerde projecten rechtstreeks besteld worden op www.glasvezel.nl

Fockert vandaag de dag
Twaalf jaar lang werkten vader en zoon schouder aan schouder, daarna nam Peter het stokje geheel over. Fockert Electro is nu een volwassen bedrijf met zo’n 30 medewerkers, dat door heel Nederland en daarbuiten zeer actief is.

Naast Electro en Glasvezeltechniek bouwde Peter het bedrijf nog verder uit. De lampjes op feestjes en de lichtshow die hij zelf als tiener bediende, werden vervangen door professionele showverlichting en geluidssets. Ook deze specialisatie groeide zo snel dat de oprichting van Imagine Dance Events onvermijdelijk was. Inmiddels organiseren zij vele feesten en evenementen in de regio.

Over ons
Over ons